Descoperă copilul din tine, prin achiziţionarea unui suvenir din cadrul magazinului de suveniruri al Grădinii Zoologice Oradea


Grădina Zoologică Oradea

Magazinul de suveniruri


În cadrul Grădinii Zoologice Oradea, magazinul de suveniruri se regăsește în clădirea intrare/ieșire, ca și la multe alte grădini zoologice. Cu o gamă variată de jucării cu și despre animale, suveniruri cu însemnele Grădinii Zoologice din Oradea, baloane, tricouri, căni și cu tradiționalii magneți de frigider, magazinul stă zilnic, în sezonul de vară, la dispoziția vizitatorilor.

Tot aici, în cadrul magazinului de suveniruri, familiile pot închiria cărucioare pentru transportul copiilor mici prin grădina zoologică sau pot cumpăra mâncare specială pentru a hrăni unele animale din cadrul grădinii.


Magazinul de suveniruri - exponate din Grădina Zoo Oradea.

Magazinul de suveniruri - intrare- Grădina Zoo Oradea.

Magazinul de suveniruri - interior- Grădina Zoo Oradea.

Magazinul de suveniruri - exponate laterale- Grădina Zoo Oradea.


Toate adopţiile sunt valabile timp de un an de zile. Animalele sunt creaturi vii. Din păcate, acestea se pot imbolnăvii, muri sau pot fi transferate la o altă grădină zoologică. Dacă animalul adoptat de tine părăseste Grădina Zoologică Oradea, adopţia ta este transferată altui animal. Toate animalele adoptate rămân în grija Grădinii Zoologice Oradea, dreptul de proprietate nefiind oferit prin această "adopţie".

Grădina Zoologică Oradea